2010. március 19., péntek

színpompás erszények

Ezek is erszények, szintén újrafelhasznált textilből. Ők nem lapulnak, viszont hódítanak, applikációkkal, gyöngyökkel, csíkokkal, pöttyökkel, élénk színekkel. A lenti két levélke egy-egy nagyobb erszényen virít. Hamarosan mindegyiket megtaláljátok itt a "boltomban".

lapuló erszények

Bárhol elférnek, és bármit tarthatsz bennük, például igazolványokat, bankkártyákat, pénzt, női cuccokat :-)...És kipotyogni sem fog belőlük semmi, mert -bár kívülről láthatatlanul- teljesen tökéletesen záródnak. Az applikációk szintén "textilújrahasznosított" darabok.

(textil)újrahasznosítás


És hogy mi is ebben az újrahasznosítás? Egyrészt a gumipánt és gumiapplikációk, természetesen biciklibelsőből. Másrészt ez a fantasztikus szürke szövet, ami nemrég még egy kabát volt, de mivel kabátként már nem funkcionált, így kimenekítettem belőle a még teljesen tökéletes részeket. A kisebb táska például az egyik ujjából született.

recikli bicikli -vadócoknak

Kicsit más stílus, feketében és fémszínekben, de még mindig bicikli(gumi). A fülbevaló és gyűrű mellett látható -első ránézésre talán nehezebben definiálható- darab egy jól variálható alap, lesz belőle medál, bross és dísz a hajpántodra, ami természetesen szintén bicikligumiból lesz... mint azt látjátok, nem rossz alternatívája a bőrnek, nem beszélve a környezettudatosságról...

2010. március 18., csütörtök

recikli bicikli -keleti stílusban


Bár többen el sem hiszik, de bizony mégis az történt, hogy "picunkova" felébredt téli álmából :-)
Hamarosan új kiegészítők, ékszerek jelennek meg a kínálatban, tételesen kifejtve, lefotózva, beárazva, ahogy már korábban megszoktátok, de addig is itt egy kis ízelítő...ezen a képen például biciklialkatrészek (szelep, gumi, ...) felhasználásával készült ékszerek láthatók, amikhez a BAD tervezői adtak egy kis lökést, na meg némi alapanyagot :-). Ha még nem ismered őket: http://bicycle-art-design.hu/